Almere City uitgeschakeld in eerste ronde play-offs

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Almere City FC is al in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door Cambuur Leeuwarden. Na de 2-2 in Friesland werd het in de thuiswedstrijd dinsdagavond 1-2, mede door twee blunders van keeper Agil Etemadi.

Keeper Agil Etemadi blunderde twee keer in het duel tegen Cambuur. (Foto: Fred Rotgans)

De uitgangspositie van de Almeerders leek na de 2-2 in Leeuwarden ideaal. Twee joekels van blunders van keeper Agil Etamadi gooiden dinsdagavond het speelplan in de war. De keeper ging twee keer opzichtig in de fout waardoor City al na 22 minuten tegen een 0-2 achterstand aankeek. In de wedstrijd hadden beide teams tot dan toe nauwelijks kansen gecreëerd en ook in het vervolg van de wedstrijd wisten de Almeerders niet echt tot grote kansen te komen. Vlak voor rust werd een kopbal door keeper Xavier Mous onschadelijk gemaakt. 
Vlak na rust kwam Almere City tot 1-2 en leek de ploeg van Ole Tobiassen alle tijd te hebben om in ieder geval de gelijkmaker te scoren. Tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. James Efmorfidis leverde nog een paar ongevaarlijke afstandschoten af, maar feitelijk kwam het grootste gevaar van Cambuur dat heerlijk op de counter kon spelen. Ondanks de 5 minuten extra tijd was de gelijkmaker nooit dichtbij en gaat het seizoen als ee nachtkaars uit voor de Almeerders.

 

Artikel geplaatst op: 15 mei 2019 - 08:00

Gerelateerd

Delen