Aanmelding Senior Challenge 2019 is open

ALMERE - Voor het zevende jaar op rij wordt de Senior Challenge georganiseerd tijdens het Challenge Almere - Amsterdam weekend van 12 tot en met 15 september. De Senior Challenge is een recreatieve triatlon voor senioren vanaf 55 jaar en vindt plaats op vrijdag 13 september in Almere.
(Foto: Mariëtte Alberda )

Bij de Senior Challenge kan dit jaar worden gekozen uit drie afstanden: de korte afstand, 20 minuten zwemmen - 25 km fietsen - 6,5 km wandelen; de midden afstand, 20 minuten zwemmen - 35 km fietsen - 6,5 km wandelen en de lange afstand: 20 minuten zwemmen - 35 km fietsen - 10 km wandelen.
Het zwemonderdeel vindt plaats in het zwembad bij Van Rheenen Sport op het Sportpark Fanny Blankers Koen (FBK). Onder begeleiding van FRTC Almere volgt daarna het fietsgedeelte. Deze mooie tocht door Almere eindigt op de Esplanade waar in de VIP-ruimte van de Challenge Almere – Amsterdam een lunch klaar staat. Na de lunch volgt het laatste onderdeel, het wandelen, onder begeleiding van Trim Slim. Alle deelnemers finishen in het stadion van de Challenge
Aanmelden

De betrokken sportverenigingen bieden een trainingsprogramma aan waar alle deelnemers zich voor kunnen aanmelden. De kosten voor de Senior Challenge zijn € 10,- per persoon. Dit is inclusief het trainingsprogramma, een finisher-shirt, een bidon, fruit, koffie en thee bij ontvangst, een lunch, een medaille en een borrel bij de finish. Meer informatie en aanmelden kan via www.challenge-almere.com/challenge4all.
Artikel geplaatst op: 15 mei 2019 - 14:25

Gerelateerd

Delen