Leer veilig skeeleren in 10 lessen

ALMERE - ASV organiseert voor beginnende en gevorderde volwassenen vanaf 29 april 10 weken lang inline-skatelessen vanaf de skeelerbaan van ASV. Opgeven kan via www.asv-almere.nl/inlineskatecurcus.
(Foto: aangeleverd)

Voor volwassenen die lekker recreatief door Almere willen skeeleren organiseert ASV 10 mooie lessen waarin alle basisvaardigheden van het inline-skaten aan de orde komen. Leren remmen, vallen en goed opstaan, stoepje op en af rijden en een brug of helling goed op , maar ook goed af komen zijn zaken die vooral bij de beginners aan de orde komen. Bij de gevorderden zal naast de basisbeginselen wat meer de nadruk liggen op een goede skeelertechniek en conditie. Na afloop kan iedereen veilig door Almere skeeleren en meedoen aan een toertocht.
De lessen zijn voor jongeren en volwassenen vanaf 13 jaar. De lessen zijn op maandagavond van 19.00- 20.00 uur voor beginners en van 20.00 – 21.00 uur voor gevorderden en worden gegeven op de skeelerbaan van de Almeerse Schaatsvereniging ASV op het Fanny Blankers Koen Sportpark (Competitieweg 5).
Je kunt je inschrijven voor 10 lessen en de kosten bedragen € 75 (ASV leden betalen € 60). Deze prijs in inclusief het gebruik van eventueel skeelers, een helm en beschermingsmateriaal. Het dragen van een helm is verplicht.
Je kunt ook lid worden van ASV. Dit kost € 27,50 per jaar. Als je lid wordt ontvang je direct de korting van € 15,00 op het lesgeld.
Inschrijven via www.asv-almere.nl/inlineskatecurcus.
Artikel geplaatst op: 15 april 2019 - 09:24

Gerelateerd

Delen