Almere Parkhuys Loop op 3 maart

FILMWIJK - Vriendengroep Run Your Way organiseert op zondag 3 maart voor de tweede keer een loop om geld op te halen voor het goede doel. De uitdaging is om binnen één uur zoveel mogelijk rondjes te lopen.
Het parcours is een verkeersarme ronde van 1400 meter in een parkachtige omgeving in de Filmwijk. Het inschrijfgeld is minimaal 5 euro, maar meer mag ook, en de volledige opbrengst gaat naar het Parkhuys. Run Your Way draagt het Parkhuys een warm hart toe en wil met de opbrengst het plan steunen om een groep lotgenoten regelmatig te kunnen laten zwemmen. Met name voor vrouwen die borstkanker hebben gehad kan er een drempel zijn om op reguliere openingstijden te gaan zwemmen. Zwemmen is ontzettend bevorderlijk voor het herstel na iedere vorm van kanker. Daarom zou het fijner zijn om met lotgenoten samen een bad helemaal ter beschikking te hebben en na afloop gezamenlijk van een drankje te genieten.
Inschrijving is nu al mogelijk via het inschrijfformulier op www.eenuursloop.nl. Eventueel kan ook op de dag zelf ingeschreven worden voor 7,50 euro. Daarbij dient contant en gepast betaald te worden tussen 9 uur en 9.45 uur. Zin om mee te helpen als vrijwilliger? Graag, want de Runners hebben je nodig! Mail naar eenuursloop@gmail.com met als onderwerp 'vrijwilliger'.
Artikel geplaatst op: 18 februari 2019 - 14:51

Gerelateerd

Delen