'Goed om nieuwe evenementen te ondersteunen'
Rixax Verhuur hoofdsponsor van Après-ski Run 2 februari in Haven

HAVEN - De Après-ski Run, die dit jaar voor het eerst op de kalender staat en in Almere Haven wordt gehouden op zaterdag 2 februari heeft in Rixax een hoofdsponsor aangetrokken. "We vinden het belangrijk om nieuwe, startende evenementen te ondersteunen", aldus directeur Mark van Meer. "Die zijn tenslotte goed voor de stad. "
Start2Finish

Op 2 februari wordt de Après-ski Run dus in Almere Haven gehouden. Daarmee is het feitelijk de opvolger van de Rixax KidneyRun@Night die in 2018 voor het laatst werd gehouden. Ook bij die populaire loop was Rixax al hoofdsponsor en die samenwerking wordt nu dus voortgezet. "We werken al jarenlang samen met deze organisatie", legt Van Meer uit, doelend op organisator Start2Finish. "En we hebben een grote verbondenheid met de evenementen die zij organiseren. Dat is natuurlijk een goede reden om nu ook de Après-ski Run te ondersteunen. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij belangrijk. En iets terugdoen voor de stad."
Afterparty

De plannen voor de Fun Run, tijdens de Après-ski Run wordt er niet alleen hardgelopen maar zijn er ook diverse side events en een grote afterparty, spreken Van Meer heel erg aan. "Weer heel iets nieuws dat een andere wending geeft aan de term 'hardloopevenement'. Het is mooi om te zien dat er een leuke combinatie van sportieve uitdaging en entertainment wordt aangeboden. En eerlijk: bij een Après-ski Run hoort natuurlijk ook gewoon een mooi feest."
Meer infromatie: https://start-2-finish.nl/apresskirun
Artikel geplaatst op: 15 januari 2019 - 08:48

Gerelateerd

Delen