Super COOL! Play Unified Event
Darter Marijn Klaver gooit met plezier

ALMERE - Wekelijks staat er een artikel in deze krant over een sporter met een verstandelijke beperking. Dit als aanloop naar het Super COOL! Play Unified Event op 3 november in Sporthal Waterwijk. Vandaag Marijn Klaver van DartsBond Almere.
Marijn Klaver. (Foto: aangeleverd)

De 16-jarige Marijn maakte twee jaar geleden via SuperCool kennis met de dartsport. “Ik vond darten gelijk erg leuk en ben toen lid geworden van Dartsbond Almere”, vertelt Marijn.
Marijn traint elke week. “Elke maandag dart ik van 19.00 tot 20.00 uur met zeven andere darters in het DBA Jeugdhonk in de sporthal Waterwijk. Het is altijd erg gezellig en we doen dan hele leuke spelletjes om het darten te oefenen.”
Over het leukste moment in zijn sport hoeft Marijn niet lang na te denken. “Ik heb een prijs gewonnen op het Next Talent of Darts in 2017. Dat is een jeugdtoernooi dat elk jaar eind oktober wordt gehouden.” Een echt doel met het darten heeft Marijn niet. “Ik wil vooral veel plezier hebben met mijn dartvrienden en soms meedoen aan dartstoernooien.”
Artikel geplaatst op: 16 oktober 2018 - 11:04

Gerelateerd

Delen