Almeerderstrand toneel van avontuurlijk strandfeest

ALMEERERSTRAND – Het Almeerderstrand en omgeving zijn zaterdag 14 juli het toneel van de eerste StrandSafari. Van 10.00 tot 23.00uur is er een avontuurlijk strandfeest met onder meer muziek, sport, wateractiviteiten, buitentheater en workshops. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in kickboksclinics, dansworkshops, vlotvaren, suppen, drijvende concerten en architectuurrondleidingen.
Op het Almeerderstrand is op zaterdag 14 juli een avontuurlijk strandfeest met onder meer muziek, sport, wateractiviteiten, buitentheater en workshops. (Foto: StrandLAB Almere)

Bijna alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Alleen wie wil meedoen aan de watersporten van Optimist on Tour, moet zich van tevoren inschrijven. In de middag kunnen bezoekers van heerlijke muziek genieten bij HarbourHouse en Steel Creek en in de avond bij Vis à Vis en Sun Runners. Bezoekers kunnen meedoen met een potje megamikado of ontdekken hoe je ontspannen kunt hardlopen. Jong of oud, single of samen, goed ter been of iets minder, voor iedereen is er iets te doen. Het strandfeest wordt op 14 juli om 14.00 uur officieel geopend door wethouder Hilde van Garderen.
StrandLAB Almere heeft StrandSafari in het leven geroepen. Het is een van de initiatieven waarmee StrandLAB Almere test hoe cultuur, recreatie en sport het Almeerderstrand avontuurlijker maken. Partners op het strand, uit Almere en daarbuiten nemen de organisatie van StrandSafari ter hand. De productie is in handen van BG-22-24, The Young Artlab.
Meer informatie en het volledige programma is te vinden op: strandlab-almere.nl.
Artikel geplaatst op: 10 juli 2018 - 11:00

Gerelateerd

Delen