35e editie van de Mini-Triatlon Meergronden

HAVEN - OSG De Meergronden organiseert voor de 35e keer de Mini-Triatlon voor de huidige en oud leerlingen van deze school. In verband met de veiligheid is er dit jaar een korter fietstraject op de dijk gepland, waardoor de totaalafstand 10 kilometer wordt.
Deze leerlingen van De Meergronden zijn al volop in training. (Foto: aangeleverd)

Alle afstanden zijn nu 400 m zwemmen met start en finish en wisselmomenten op het zwemstrandje, 10 km fietsen op de dijk richting Hollandse brug met keerpunt zilverstrandje en 4 km hardlopen op de dijk richting Stichtse Brug met keerpunt bij de manege.
Voor de omwonenden is het goed om te weten dat op vrijdag 13 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur het evenement plaatsvindt bij het zwemstrandje en dat er leerlingen op de Gooimeerdijk West fietsen, die meedoen aan deze minitriatlon. Er doen maar liefst 300 leerlingen mee en de voorbereidingen met de klassen in de LO-lessen zijn in volle gang. En leerlingen die er geen genoeg van kunnen krijgen, mogen op vrijdag 7 september meedoen aan de Junior Challenge in Almere stad en dan op het officiële Challenge parcours.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2018 - 14:02

Gerelateerd

Delen