Slotavond SRZA 16 juni in sporthal Stedenwijk

Wie wordt er de winnaar van de Frans Philippo Cup 2017 - 2018 bij de heren en de dames? Dat zal blijken op alweer de 40e slotavond van de SRZA op zaterdag 16 juni.

Op deze feestelijke avond kan er gekeken worden naar de tweede finale-wedstrjiden, gevolgd door de huldiging van winnaars in de 15 poules van de SRZA.

Het programma:
20.00u Dames bekerfinale tussen AS 8.0 en DRUKGOED AMSTERDAM
21.00u Heren bekerfinale tussen KAPSALON BILLYS en SABIC KUNSTGEBITTEN
Drukgoed Amsterdam en Sabic Kunstgebitten hebben vorig jaar de grote Cup al een keertje gewonnen en zij willen dit graag nog eens herhalen. Laten we hopen dat AS 8.0 en Kapsalon Billys er alles aan zullen doen om dit scenario te voorkomen. Het belooft dus een zinderende voetbalavond in sporthal Stedenwijk te worden.
Na dit spektakel en de overhandiging van de Frans Philippo Cup is er tijd voor wat muziek, waarna om 22.30 alle kampioenen in de diverse poules hun felbegeerde beker krijgen. De avond wordt besloten door een heuse verloting met leuke prijzen en een DJ die muziek van Hazes tot Motown draait. Kortom een avond die je niet mag missen! Iedereen is van harte welkom in sporthal Almere Stad aan de Kampenweg 7 (1324 RL) te Almere. De entree is gratis!

 

Artikel geplaatst op: 11 juni 2018 - 14:46

Gerelateerd

Delen