Zomertraining bij kanovereniging Aquavite

HAVEN CENTRUM – Wie kano wil leren varen kan vanaf woensdag 4 juli vijf weken lang elke woensdagavond tegen geringe vergoeding training krijgen bij kanovereniging Aquavite. Opgeleid wordt tot kanovaardigheid 1 en 2. Er is plaats voor maximaal acht personen.
Iedereen die ouder is dan 16 jaar, een zwemdiploma heeft en in Almere woonachtig is, kan zich inschrijven. Er wordt getraind op het Gooimeer of op de binnenwateren van Almere onder deskundige leiding van Gerard de Reus en Leen Braber. Veiligheid staat voorop. Wie meer informatie wil is woensdag 4 juli om 18.45 uur van harte welkom bij de kanovereniging aan de Sluiskade 19 in Haven. Aanmelden kan ook via kvaquavite@hotmail.com.
34 jaar

Kanovereniging Aquavite bestaat 34 jaar en kent een traditie van varen met kajaks op groot water. Maar ook op kleinere wateren wordt er gevaren. Ook met open kano’s, zoals de Canadese kano. Het gevoel om met een kwetsbare boot het water te bevaren, de natuur te bewonderen en te genieten van een zonsondergang vanuit de kano is overweldigend.
Voor de meer ervaren kanoërs worden tochten georganiseerd op het Gooimeer, rivieren en meren elders in het land. Voor de liefhebbers van groot water zijn er tochten op het Markermeer, IJsselmeer en de Wadden. Ook wildwatervaren en brandingvaren zijn (spannende) onderdelen van het aanbod van de vereniging. Meer informatie op de website www.aquavite.nl en Facebook.
Artikel geplaatst op: 11 juni 2018 - 14:27

Gerelateerd

Delen