Ouders trainen mee met judoka’s Van Rheenen Sport

KRUIDENWIJK – De judoka’s van Van Rheenen Sport zijn deze weken druk in de weer. Zaterdag 20 januari werden er ruim 280 kinderen geëxamineerd. Van 6 tot en met 16 jaar en alles daartussenin, iedereen mocht op deze dag in het bijzijn van familie en vrienden laten zien wat ze in huis hadden.
De tweede plaats op het Fuyiamatoernooi afgelopen weekend was voor Olivia Rietveld en de derde plaats voor Julia Uzdejczyk. (Foto: aangeleverd)

Na dit examen, waar maar liefst zeventien examinatoren bij aanwezig waren, was het de beurt aan de ouders. De hele week mochten de ouders samen met hun kind een judoles volgen. Dit gaf een fantastisch beeld van lachende kinderen en lachende, maar ook soms zwetende ouders. ‘Voor herhaling vatbaar’, was de meestgehoorde opmerking na deze judoles.
Fuyiamatoernooi
Afgelopen weekend deed Van Rheenen Sport met twintig judoka’s mee aan het Fuyiamatoernooi. Deze judoka’s waren niet de kinderen uit de wedstrijdploeg, maar de recreanten. Dat juist in deze groep ook geweldig judo te beleven valt, was te merken aan de prijzen. Maar liefst zes bronzen, zes zilveren en vijf gouden medailles werden er mee teruggenomen.
Volgend weekend zijn de wedstrijdjudoka’s aan de beurt tijdens het internationale judotoernooi in Hoogland.
Komende week mogen leerlingen bij de judolessen op het sportpark Rie Mastenbroek vrienden en vriendinnen meenemen. Zo kunnen zij ook kennismaken met de judosport. Van Rheenen Sport geeft deze lessen al aan kinderen vanaf 4 jaar en gaat door tot en met senioren van 40-plus.
Neem contact op met Van Rheenen Sport via www.vanrheenensport.nl voor een proefles.
Artikel geplaatst op: 29 januari 2018 - 11:24

Gerelateerd

Delen