Rixax KidneyRun@Night: de leukste loop in het donker

HAVEN - Met honderden lopers aan de start belooft de Rixax KidneyRun@Night, aanstaande zaterdag 27 januari, weer een gezellig spektakel te worden. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, de organisatie daagt iedereen uit zich uit te dossen met lampjes of andere verlichting en inschrijven kan nog steeds via www.kidneyrunalmere.nl.
De Rixax KidneyRun@Night op zaterdag 27 januari belooft weer een gezellig spektakel te worden. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Net als voorgaande edities wordt de KidneyRun ook dit jaar weer in de avond gelopen. Zo start de KidsRun (1km) om 17.30 uur, de KidsRun (2km) om 17.45 uur, de 5 km om 18.30 uur en de 10 kilometer om 19.30 uur. Nieuw dit jaar is de 'voetbalrun' voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Om 18.05 uur beginnen zij aan een run over 1 kilometer, die zij met een voetbal aan de voet afleggen. Ondertussen komen ze daarbij allerlei hindernissen tegen.
De start en finish zijn weer in de Havenkom. Het parcours loopt via de dijk en door de wijken van Haven. Uiteraard wordt de dijk weer door honderden lampjes verlicht en heeft de organisatie omwonenden opgeroepen om ook de straten zo leuk mogelijk te versieren. Niet voor niets staat de Rixax KidneyRun@Night dan ook bekend als prestatieloop én FunRun. Na afloop is er voor iedere deelnemer warme chocomel met slagroom.
Artikel geplaatst op: 23 januari 2018 - 10:38

Gerelateerd

Delen