Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma

ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier kwam hij eind november terecht bij het nieuwe Ziggo Sport-programma ‘Body, Mind and Guilty Pleasures’, dat sinds 3 december elke zondagochtend tot en met eind mei van 11.00 tot 12.00 uur live te zien is op dit tv-kanaal. En via het YouTube-kanaal Ziggo Sport.
Sander Hoek geeft in het nieuwe Ziggo Sport-programma ‘Body, Mind and Guilty Pleasures’ tips voor sportoefeningen. (Foto: Winston Rodriguez)

Sander: “Sinds zes jaar ben ik fitnessinstructeur. Eerst bij Basic Fit, daarna bij Fit For Free. Fit For Free zocht in november drie instructeurs voor dit lifestyleprogramma en dat leek me wel wat. Voor elke uitzending hebben we vier deelnemers, twee die op de achtergrond op een crosswalker actief zijn en twee die door een personal fitness-instructeur getraind worden. Eén van die instructeurs ben ik.”
Het idee achter het programma is dat mensen bewust worden van hun eet- en sportgedrag. “Dat ze weten hoe lang het duurt voordat je je guilty pleasure zoals een milkshake, cupcake of broodje kroket er af getraind hebt. Ik geef de deelnemers in de uitzending twee oefeningen die mensen thuis mee kunnen doen.”
Rockband

Voor de rockband Rock-A-Oke staat Sander regelmatig op het podium met zijn gitaar. “Daar ben ik inmiddels aan gewend. Dat ik mezelf nu terugzie als presentator van een tv-programma is heel tof en smaakt zeker naar meer!” Ondertussen geeft hij per week nog zo'n tien uur les in de sportschool. “Zo ben ik elke dag wel aan het trainen. Maar ook de muziek blijft een grote rol spelen. Samen met de singer-songwriter Lisa Imhoff treed ik één a twee keer per maand op. Hiervoor hebben we nummers van Kelly’s Vacation, mijn oude band, nieuw leven ingeblazen. En er komt meer aan op muzikaal vlak waar ik nu nog even niks over kan zeggen.”
Aanmelden om als deelnemer mee te doen aan het programma ‘Body, Mind and Guilty Pleasures’ kan via social@bmgp.tv.
Artikel geplaatst op: 23 januari 2018 - 10:27

Gerelateerd

Delen