Dubbelweekend in sporthal Raggers

PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een ‘dubbelweekend’, en tevens een weekend waarin in de kampioenspoule zomaar al beslissingen kunnen vallen. Spanning ten top dus in de kampioenspoule van de eredivisie.

De spelers en de begeleiding van AviAir Almere. (Foto: aangeleverd)

De spelers en de begeleiding van AviAir Almere roepen de Almeerse supporters op om zaterdagavond in sporthal Raggers aan de Bongerdstraat 6 het vlaggenschip van de vereniging AviAir Almere te komen aanmoedigen.

AviAir speelt zaterdagavond om 19.00 uur thuis tegen FZ Forza Amersfoort. Amersfoort staat weliswaar vijfde in de kampioenspoule, maar heeft de laatste wedstrijden toch punten bijeen gesprokkeld. Te laat en veel te weinig punten om nog in aanmerking te komen voor de play-offs, maar van een willoos slachtoffer is geen sprake. AviAir Almere zal alles uit de kast moeten halen om een ruime zege te realiseren en dat is nodig om BC Duinwijck van het lijf te houden.

 

Duinwijck speelt thuis op zaterdagmiddag tegen DKC, een wedstrijd om de vingers bij af te likken, want Duinwijck wil aansluiting houden bij AviAir Almere, maar DKC wil de derde plek veilig stellen in de kampioenspoule. De uitslag valt niet te voorspellen.

 

Zondagmiddag speelt AviAir Almere om 15.00 uur uit in Wateringen tegen de landskampioen Le Credit Sportif Velo en dat mag toch ook wel een kraker genoemd worden. Duinwijck speelt zondagmiddag uit tegen FZ Forza Amerfoort.

 

De wedstrijden:

Zaterdag             20 januari            AviAir Almere   -              FZ Forza Amersfoort

Zaterdag             20 januari            Duinwijck            -              DKC

Zondag                21 januari            Le Credit Sportif Velo    -              AviAir Almere

Zondag                21 januari            FZ Forza Amersfoort      -              Duinwijck

 

Amersfoort is na het komende weekend uitgespeeld. Zaterdagavond 27 januari wordt de laatste speelronde afgewikkeld met de wedstrijden AviAir Almere tegen Duinwijck en Le Credit Sportif Velo tegen DKC.

Artikel geplaatst op: 17 januari 2018 - 13:36

Gerelateerd

Delen