Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds verder met nieuw bestuur

ALMERE – Het nieuwe jaar gaat voor het Jeugdsportfonds Almere en het Jeugdcultuurfonds Almere van start met een nieuw gezamenlijk bestuur. Dit bestaat uit Martin Groot (voorzitter), Hans Zanting (penningmeester/secretaris), Jim van der Wardt (fondsenwerving), Ingrid van Gelder (sport), Els Spraakman (jeugdwerk) en Paul Macco (cultuur).
Het realiseren van een gezamenlijk bestuur is een logische stap omdat het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds na jaren intensieve samenwerking ook op landelijk niveau gefuseerd zijn. In Almere is coördinator Josta Visser al voor beide fondsen aan de slag. Dankzij de samenwerking gaan ze nog efficiënter werken en hopen ze nog meer kinderen te bereiken. Vorig jaar konden door beide fondsen 2.500 Almeerse kinderen deelnemen aan sport of cultuur in de stad.
Lesgeld of contributie vergoed

Het fonds maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen sporten, muziek maken, dansen of toneel spelen. Het fonds vergoedt een gedeelte van het lesgeld of contributie.
Meer informatie over het fonds: www.jeugdsportfonds.nl/almere of www.jeugdcultuurfonds.nl/almere
Artikel geplaatst op: 15 januari 2018 - 14:23

Gerelateerd

Delen