RABO en Almere & the City slaan handen in een

ALMERE - Rabobank Almere is de komende twee jaar als ‘presenting partner’ verbonden aan Almere & the City, het maatschappelijk programma van Almere City FC. Om de samenwerking te bekrachtigen werden woensdagmiddag in het Yanmar Stadion de handtekeningen onder het contract gezet.

John Bes, algemeen directeur Almere City (l) FC en Ugur Özcan, directievoorzitter Rabobank Almere tekenen het contract. (Foto: Fred Rotgans)


Ugur Özcan, directievoorzitter Rabobank Almere, is erg positief over het project: ,"Wij ondersteunen de club omdat ze met Almere & the City een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Ik sta vierkant achter het initiatief omdat de verschillende projecten daadwerkelijk bijdragen aan meer sociale cohesie, verbinding tussen lokale doelgroepen en een meer tolerante samenleving. En wij zijn gelukkig niet de enige partij die deze ambities toejuicht. Samen met de Almeerse zakelijke communicatieleverancier ‘Voiceworks’ zijn wij met ingang van 2018 trotse ‘presenting partner’ van Almere & the City.”

Imago


Namens Almere City FC reageert algemeen directeur John Bes: "Ik ben zeer verheugd dat een organisatie als de Rabobank ziet wat wij doen en ons daarin financieel wil ondersteunen. De Rabobank heeft een neutraal positief imago in Almere. Daardoor is zij bij uitstek een partner waarmee we veel voor de stad en haar inwoners willen betekenen. Almere & the City groeit organisch en weet steeds meer Almeerders te bereiken. Met het partnership met Rabobank Almere kunnen we het project een boost geven, waardoor op korte termijn nog meer Almeerders kunnen deelnemen aan één van de vele activiteiten onder de vlag van Almere & the City.”
Almere & the City organiseert tal van maatschappelijke projecten in Almere. Zo zijn er onder meer ‘Ballen in de buurt, ‘Almere City on Tour’ waarin spelers kinderen ontmoeten en en met kinderen in de Almeerse stadswijken spelen en ‘Afvalluh! Een p[roject rond gezonde voeding als een belangrijke pijler voor goede prestaties. Meer informatie: www.almerethecity.nl/

Artikel geplaatst op: 16 januari 2018 - 13:41

Gerelateerd

Delen