Voorlichtingsavond Topsport & Studie

POORT - Topsport Flevoland organiseert maandag 22 januari van 19.30 tot 21.30 uur een voorlichtingsavond voor sporttalenten, hun ouders/begeleiders en eventueel coaches. Tijdens deze avond krijgt men uitgebreide uitleg over de combinatie topsport en een vervolgstudie.
Het is belangrijk dat een sporttalent een opleiding kiest, waarbij rekening wordt gehouden met zijn/haar sport. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend. Er zijn verschillende onderwijsinstellingen aanwezig die informatie geven over waar op te letten bij de studiekeuze. Zij vertellen kort iets over de begeleiding die een sporttalent mag verwachten op hun school. Daarnaast geven zij informatie over welke opleidingen goed te combineren zijn met een eventuele topsport carrière.
HvA

Dennis van Vlaanderen is manager van de Topsport Academie Amsterdam (TAA), verantwoordelijk voor het topsportbeleid op de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Tijdens een presentatie vertelt hij over het leven als topsporter, waarbij school en studie worden gecombineerd. Welke faciliteiten kun je verwachten en welke mogelijkheden zijn er voor doorstroming naar een universitaire opleiding, het komt allemaal ter sprake.
Locatie: Topsportcentrum Almere, businesslounge, Pierre de Coubertinlaan 4 in Poort.
Meer informatie: www.sportflevo.nl/voorlichtingsavond-topsport-studie
Artikel geplaatst op: 03 december 2018 - 11:56

Gerelateerd

Delen