Sport Kort

Verrassende zege hockeyheren

De hockeyheren van de Almeerse versloegen in de laatste wedstrijd voor de winterstop verrassend het Amsterdamse Pinoké. Na een ruststand van 1-1, stapten de Almeerders uiteindelijk met 4-2 van het veld. De stevige productie van doelpunten kwam volledig op conto van Stijn Jolie.

Hockeydames boeken eindelijk weer zege

Na drie nederlagen op rij wisten de hockeydames van de Almeerse weer te winnen in de Overgangsklasse. Ring Pass uit Delft werd met 0-2 verslagen. Lisanne Segers bracht de Almeerders op voorsprong, de tweede treffer kwam na een voorzet van Joëlle Angel. Die werd door de Delftse dames in eigen doel gewerkt.
FC Almere pakt periodetitel

Een rampseizoen dreigde voor FC Almere, maar na de zege afgelopen zaterdag tegen tegen de nummer 2 Odysseus ’91 (3-1) zijn de Almeerders dus de winnaars van de eerste periodetitel. Basis van het succes is dat uiteindelijk een goede mix is gevonden van jongeren uit eigen kweek en oudere eerste elftalspelers. Cruciaal voor de periodetitel waren de op de valreep binnengehaalde punten thuis tegen De Bilt en TOV. FC Almere speelde deze laatste wedstrijd uiteindelijk met tien man.

Almere City knokt zich terug tegen Emmen

De voetballers van Almere City wisten vrijdagavond in Emmen nog een punt mee naar Almere te nemen, na een achterstand van 2-0. Na een ruststand van 1-0 verdubbelden de Emmenaren direct na rust de voorsprong. Uiteindelijk wisten Damon Mirani en Silvester van der Water-kort na elkaar- voor Almere te scoren. Het lukte de Almeerders echter niet meer om de eerste uitzege van dit seizoen te boeken.
Artikel geplaatst op: 20 november 2017 - 09:17

Gerelateerd

Delen