Paarse veters voor SamenLoop voor Hoop

ALMERE – Veel Almeerse sporters kwamen deze week in actie met paarse veters in hun sportschoenen. Daarmee betuigden ze hun steun voor het evenement SamenLoop voor Hoop.
Ook de C2-hockeymeisjes van de Almeerse speelden zaterdag met paarse veters. (Foto: Fred Rotgans)

Onder het motto ‘Almere strikt paars tegen kanker’ willen de sporters zoveel mogelijk geld inzamelen voor de KWF SamenLoop voor Hoop Almere met als bestedingsdoel onderzoek naar kanker. In de clubhuizen werden paarse schoenveters verkocht waarvan de opbrengst ook gaat naar KWF. Dat gebeurt onder meer bij de hockeyclubs de Almeerse, Buitenhout MHC, handbalclub HAVAS, voetbalclub Waterwijk en handboogschutterij Almere. Zowel zaterdag als zondag strikten de sporters hun schoeisel om aandacht te vestigen op de 24 uurs SamenLoop voor Hoop die in maart 2018 weer op de agenda staat. Via social media deelden zij foto’s van hun paarse veters. En ook de website www.striktpaars.nl schonkt aandacht aan de actie.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en inloophuizen zoals het Parkhuys Almere. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop voor Hoop Almere vindt plaats op 17 en 18 maart 2018 in het Topsport Centrum Almere.
Artikel geplaatst op: 13 november 2017 - 10:37

Gerelateerd

Delen