Slottoernooi Europese slowpitchcompetitie bij Almere '90

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De Europese Slowpitch Softball League (ESSL) strijkt op 12 en 13 augustus neer met het slottoernooi op het veld van Almere '90, het nationale slowpitchcentrum van Nederland.
Team DNT, de nationale selectie, is ook in Almere te bewonderen. (Foto: aangeleverd)

De Europese Slowpitch Softball League (ESSL) is een competitie dat is opgebouwd uit een drietal tweedaagse toernooien. De eerste twee waren in Linz, Oostenrijk (20 en 21 mei) en Chocen, Tsjechië (24 en 25 juni). Dit jaar is het slottoernooi bij Almere '90 op sportpark Fanny Blankers-Koen in het weekend van 12 en 13 augustus. De nationale selectie, uitkomend onder de naam Dutch National Slowpitch Team (DNT), heeft zich dit jaar weten te meten met de sterksten op Europees niveau. Onlangs haalde DNT tijdens het toernooi in Chocen, Tsjechië, een historische derde plaats. En daarmee de allereerste ‘slowpitch’ podiumprijs voor Nederland.
De sterke ploegen Bulldogs, BeBeKids, Dominicans, Dreamteam, Eagles en Guzzlers, geven dan een ´acte de presence´ samen met onze nationale mannenselectie DNT. Toegang tot het evenement is gratis.
Artikel geplaatst op: 04 augustus 2017 - 15:58

Gerelateerd

Delen