Donderdag spectaculaire Open Dag Almere City FC

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De traditionele Open Dag van Almere City FC wordt donderdag gehouden. Er is een bijzonder programma samengesteld, met als klapstuk een oefenwedstrijd van de A-selectie tegen het Spaanse Granada.

Trainer Fred Grim (Foto: Fred Rotgans)


De Open Dag start om 17.00 uur en wordt een Spaans feestje. Het horecaplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Plaza Española, inclusief sangria, tapas en sfeervolle muziek. Bovendien worden er voor de jeugd verschillende activiteiten georganiseerd. Om 18.00 uur is de aftrap van een uniek duel tussen Jong Almere City FC en het eerste elftal van de Almeerse hockeyclub, dat zich afgelopen seizoen knap wist te handhaven in de Hoofdklasse. Er wordt één helft helft gevoetbald en één helft gehockeyd. Tussen 18.45 uur en 19.30 uur is het tijd voor de officiële spelerspresentatie van zowel Jong Almere City FC als het eerste elftal. Het publiek kan kennismaken met de nieuwe equipe van hoofdtrainer Jack de Gier. Oude bekende en nieuwe gezichten zullen op het veld verschijnen.


Granada CF


De Open Dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen het eerste elftal van Almere City FC en het Spaanse Granada CF, vorig seizoen nog actief in de Primera Division. Een belangrijk oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Gedurende de eerste helft zitten twee supporters als ‘hoofdcoaches’ op de bank. Zij hebben in samenspraak met Jack de Gier en Marco Heering de basisopstelling gemaakt en het is aan hen om de ploeg deze eerste 45 minuten aan te sturen.

Artikel geplaatst op: 17 juli 2017 - 09:25

Gerelateerd

Delen