Leerlingen Buitenhout College dansen de vakantie in

STAD CENTRUM – 530 leerlingen van het Buitenhout College sluiten de Talentweek en het schooljaar af met een flashmob op de Esplanade. Donderdag 13 juli doen ze om 10.00 uur op de muziek van een grote zomerhit onder leiding van Dance Court een dans. Daarna hebben ze vakantie.
Op You Tube, onder de naam ‘BHC dansafsluiting Cultuurweek 2016’ is een filmpje te zien van de flashmob van vorig jaar. (Foto: aangeleverd)

Vorig jaar deden ze een vergelijkbare act op de Esplanade, toen op de muziek van Mark Ronsons ‘Uptown Funk’. Ieder jaar sluit het Buitenhout College het schooljaar af met een projectweek. Sinds dit jaar heet deze projectweek: Talentweek. Tijdens de Talentweek van 10 tot en met 13 juli is het thema ‘Dream it. Do it!’ Voor drie leerjaren staan er uiteenlopende activiteiten op het programma waarin de disciplines als muziek, dans, techniek, drama, sport en media worden vertegenwoordigd. Daarnaast zullen er ook verschillende films en voorstellingen bezocht worden en gaat leerjaar drie op excursie.
Mede door deze week wordt de leerling zich bewust dat het een uitdaging is om talent op de juiste manier in te zetten en daarmee te schitteren.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen