Meisjes tennisvereniging LTV Almere gaat voor het Landskampioenschap

HAVEN – Het meisjesteam van Lawn Tennis Vereniging (LTV) Almere heeft met het behalen van de derde plaats in de hoofdklasse een plaats afgedwongen in de strijd om het landskampioenschap. Het team van meisjes tot en met 17 jaar speelt in de hoogste landelijke klasse.
V.l.n.r. Saskia Vogelzang, Mandy Damsteegt, Merle van Wieringen, Dominique Donker en Jody Faber. (Foto: aangeleverd)

De halve finale wordt gespeeld op 24 juni in Rosmalen. Daar treft het team de meisjes van Tielse LTC waartegen de Almeerse meisjes in de competitie met 3-3 gelijk speelden. Het belooft dus een zeer spannende strijd te worden. De finale wordt een dag later gespeeld.
En dit is niet het enige grote succes van LTV Almere. Het sterteam van de heren behaalde het kampioenschap in de hoofdklasse van het district en de jongens t/m 14, meisjes t/m 17 open klasse en Groen 1 zijn allemaal eerste in hun poule geworden. Met deze prestaties ziet de club in Haven zich gesterkt in het beleid zich ook prestatief binnen Almere te profileren. Met een ambitieuze trainingsstaf en enthousiast bestuur wordt invulling gegeven aan het gepresenteerde en ambitieuze jeugdbeleid. Genoeg reden dus voor feest bij de 40-jarige club uit Haven.
Artikel geplaatst op: 16 juni 2017 - 10:22

Gerelateerd

Delen