Moederdag op het American Football Field

Op moederdag moesten drie teams van de American Football Club Flevo Phantoms hun wedstrijd spelen.

De Peewees en Cubs moeten uitspelen in Amersfoort, tegen de Untouchables. Daar wisten beide teams een ruime overwinning te behalen op hun Amersfoortse tegenstanders. De Peewees wonnen, onder leiding van hun coach Giorgio Ocean Elenga, met 66-12. De Cubs boekten, met coach Joris Peters, eveneens een mooie zege. Zij maakten hun tegenstanders met 62-53 in. Ook de Senioren moesten een wedstrijd spelen. Na 4 jaar zonder een Seniorteam te hebben gehad, brak in 2017 eindelijk het moment aan dat er weer een Seniorteam gevormd kon worden. HC Ronald Callenbach, vanaf Peewees tot nu Senioren de coach van het huidige Seniorteam, heeft weer een mooi resultaat neergezet. 

In de afgelopen vier jaar was het wachten op een nieuw team om weer in de Seniorcompetitie te kunnen aansluiten. Na twee nipte verliezen, wist dit nieuwbakken Seniorteam ook drie winsten op hun conto te schrijven en zitten ze vol optimisme in de competitie.
Vol overgave traint dit team wekelijks en sluiten zich er ook weer oud senior-Phantoms aan om het team te versterken, nadat het spreekwoordelijke kriebelen ze weer de doorslag gaf om terug te komen in het Almeerse Football wereldje.
Senior Phantoms moesten het gister op eigen veld opnemen tegen de Enschede Broncos, onder leiding van Ronald Callenbach en z’n coaching staff Iwan Vossen, Ricardo Manstra en Jelte van Heuveln, wist het team zich naar de overwinning te vechten. Bij de half time stond de score op een mooie voorsprong van 22 – 0. In het eerste deel van het vierde kwart wisten de Phantoms hun Enschedese tegenstander uit de Red Zone te houden.
Groot was de vreugde toen binnen de vier pogingen te scoren de Broncos niet door de defense heen kon breken en zelfs teruggedrongen werden.
De eindscore werd uiteindelijk 34 – 0 voor de Flevo Phantoms. Nu op naar het bereiken van de Playoffs.

Leden
Voor alle teams (7+ t/m 40+) zoeken we nog leden. Hier geldt voor alle geïnteresseerden, 4x gratis meetrainen om te zien of wij jou over de streep kunnen trekken om je bij ons aan te sluiten.
Meld je aan via onze facebookpagina https://www.facebook.com/AlmereFootball/ , http://almere-phantoms.nl/ of flevophantoms@gmail.com Wij zien jouw aanmelding heel graag tegemoet.
TEAM AMERICAN FOOTBALL CLUB FLEVO PHANTOMS

 

Artikel geplaatst op: 15 mei 2017 - 10:43

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: