Womans Basketball Event bij Almere Pioneers

POORT – Almere Pioneers organiseert op eerste Pinksterdag een Womans Basketball Event (WBEA). Er zijn tal van festiviteiten.

Het WBEA heeft als doel om basketball onder de dames/meisjes in Almere en omgeving meer bekendheid te geven. Dat gebeurt door spelenderwijs verschillende aspecten van basketball aan te bieden. De belangstelling van meisjes om te gaan basketballen is het laatste jaar enorm toegenomen. Vorig seizoen had Almere Pioneers een meidenteam, dit jaar waren dat er drie, komend jaar groeit dit verder naar minimaal vier meidenteams. De sfeer binnen alle teams is prima en op de training wordt veel geleerd.
Het Womans Basketball Event is bedoeld voor alle in basketball geïnteresseerde meiden en dames in de leeftijd van 6-99 jaar, die woonachtig zijn in Almere en omgeving. Het Event wordt gehouden op eerste Pinksterdag, zondag 4 juni, van 9.00 tot 17.00 uur in het Topsportcentrum in Poort.
Tijdens de dag worden de basisprincipes uitgelegd door ex-NBA speler Sam Graham en voormalig basketbal-international Willy Scholte. Ook is er een 3 tegen 3-toernooi, minimarkt en krijgen alle deelnemers een verrassing mee naar huis. Aanmelden kan via WBEA@almerepioneers.nl.
Meer informatie over de Pioneers is te vinden op www.almerepioneers.nl
Artikel geplaatst op: 18 mei 2017 - 11:24

Gerelateerd

Delen