Almere Spinners geeft introductiecursus Frisbee

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De City League Almere is een lokale Ultimate Frisbee-competitie voor iedereen van 15 jaar en ouder die op een sportieve en ontspannen manier kennis wil maken met Ultimate Frisbee.
Een goede kans om de Ultimate Frisbee sport te leren. (Foto: aangeleverd)

In vier avonden leren geïnteresseerden de beginselen van de sport en wordt in een korte competitie tegen andere teams gespeeld. Tijdens de eerste avond van de City League Almere is er een introductiecursus, de drie weken daarna wordt competitie gespeeld. Het is mogelijk om individueel aan te melden, dan worden tijdens de introductiecursus de teams ingedeeld. Maar het is ook mogelijk om eigen team samen te stellen. De City League Almere start met de introductiecursus op woensdag 3 mei gevolgd door speeldagen op 10, 17 en 24 mei. Telkens van 19.00 tot ongeveer 21.00 à 21.30 uur. Er wordt gespeeld op de eigen velden van Ultimate Frisbee Vereniging Almere Spinners aan de Competitieweg 20 op sportpark Fanny Blankers-Koen.
Deelname kost 15 euro per persoon. Dat staat garant voor vier leuke avonden en een originele City League wedstrijdschijf ter waarde van 12,50 euro Daarmee kan ook na de City League zelf worden gespeeld. Een team moet minimaal uit vijf personen bestaan. Dan wordt een korting van 2,50 euro per persoon verkregen. Wie zich opgeeft, moet een sportshirt en -broek én schoenen met noppen meenemen. Een fles water is ook niet onverstandig.
Artikel geplaatst op: 22 april 2017 - 09:23

Gerelateerd

Delen