Viva la Café bij Petra geopend in Kruisstraat

HAVEN CENTRUM - “Je kunt bij ons lekker lunchen en loungen”, vertelt Petra Beldman enthousiast over Viva la Café bij Petra. Haar lunchcafé in de Kruisstraat in Almere Haven is vrijdag 1 maart officieel geopend.
Lunchcafé Viva la Café bij Petra is vrijdag geopend aan de Kruisstraat in Haven. (Foto: Fred Rotgans)

Er is in het weekend, naast de vaste menukaart, ook een verrassende en steeds wisselende kaart. “Ik werk met lokale biologische producten van Almeerse Weelde, Plantage Nieuwland en bakker Borsch. Stuk voor stuk bevlogen mensen met passie voor hun producten. Dat geeft mij energie, omdat ik die passie deel. Op de kaart staan naast vlees als een hamburger van de stadsboer, ook vega- en vegangerechten.”
Petra Beldman is als tienjarig meisje in Almere Haven komen wonen en vindt het heerlijk om juist in dit stadsdeel aan de slag te gaan. Ze is niet nieuw in de horeca. “Ik heb sinds vier jaar foodtruck Viva la Soepie en daarnaast verzorg ik ook catering voor bedrijven. Dat blijf ik zeker doen. Ik was op zoek naar een locatie waar ik de gerechten kan bereiden en toen kwam dit op mijn pad. We hebben nu naast de foodtruck en catering ook Viva la Café bij Petra, waar ik de bestaande klanten kan laten proeven en nieuwe contacten kan laten kennismaken met mijn idee over gezond en lekker eten.”
Viva la Café bij Petra is open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. “In de zomer zijn we langer open en op maandag en dinsdag op reservering voor bedrijven of verjaardagen.”
Bel voor meer informatie naar 036 - 5348619 of kijk op www.vivalacafe.nl.
Artikel geplaatst op: 01 maart 2019 - 12:02

Gerelateerd

Delen