Inschrijving 32 zelfbouwkavels de Boerderij en Brouwerij van start

NOBELHORST - In Nobelhorst is de inschrijving van start gegaan voor 32 zelfbouwkavels in de nieuwste buurtjes De Boerderij en De Brouwerij.
Ontwerp: Building Design. (Foto: aangeleverd)

De Boerderij ligt zowel aan het water als de oude agrarische dorpsroute. In dit gezellige groene buurtje komt er naast een weiland met een grote rode beuk een natuurlijke speelplek voor kinderen. De vaarroute door Nobelhorst loopt langs De Boerderij. Hier komen 17 kavels, bijna allemaal aan het water. De kavelgroottes variëren van 137 - 462 m2, prijzen liggen tussen de € 80.000 en € 230.000. Binnen het buurtje In de Boerderij ligt ook een themakavel: de kap- of hooibergwoning. Hiervoor geldt een extra ontwerpopgave. Wie kleiner wil wonen, kiest voor een van de vier kavels ‘kleiner wonen’. De kavelgrootte is circa 145 m2. In het kavelpaspoort worden de uitstraling en bouwmogelijkheden opgenomen die specifiek bij deze woonvorm horen.
De Brouwerij wordt een stoere nieuwe buurt met een industriële sfeer, hier proef je de geschiedenis. Alle 11 zelfbouwkavels in de Brouwerij liggen aan het water, de meeste kavels hebben ook een tuin op het zuiden. De kans om te gaan wonen met het ultieme vakantiegevoel! De kavelgroottes variëren hier van 324 - 470 m2, prijzen liggen tussen de € 195.000 en € 220.000.
Voor de verkoop van deze zelfbouwkavels verricht de notaris een loting. Het inschrijfformulier dient 23 oktober a.s. ingeleverd te zijn. Voor alle vragen over zelfbouw in Nobelhorst kunnen belangstellenden 18 oktober terecht bij het Expertteam Zelfbouw, de maandelijkse informatieavond over zelfbouw in Almere. De inloop start om 17.30 uur. In de Brouwerij en de Boerderij komen ook Aankleedhuizen, deze huizen gaan binnenkort in verkoop. Meer informatie is te vinden op www.nobelhorst.nl. Kijk voor meer informatie over de zelfbouwkavels en het Expertteam Zelfbouw op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/kavelsnobelhorst.
Artikel geplaatst op: 11 oktober 2018 - 10:57

Gerelateerd

Delen