Tentoonstelling Architectuurprijs te zien in Polderblik

NOORDERPLASSEN – De 48 ontwerpen die meedingen naar de Architectuurprijs Almere zijn sinds vorige week te zien in Polderblik aan De Realiteit 7. De ontwerpen variëren van onder andere woonhuizen en appartementen tot een Upcyclecentrum en een sportcomplex.
De 48 ontwerpen die meedingen naar de Architectuurprijs Almere zijn te zien in Polderblik (Archieffoto: HJ Durr architect)

Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Stichting Polderblik en gemeente Almere sloegen de handen ineen om de Architectuurprijs Almere opnieuw in te stellen. Zowel professionals als konden deelnemen met een ontwerp van een gebouw of (semi-)openbaar toegankelijke plek. In totaal zijn 48 ontwerpen ingezonden, die allemaal te zien zijn tijdens de tentoonstelling.
Iedereen is welkom om de tentoonstelling van de Architectuurprijs Almere 2018 te bekijken. De tentoonstelling is nog tot en met vrijdag 26 oktober geopend op woensdagen tussen 10.00 en 14.00 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur, op vrijdagen tussen 12.00 en 18.00 uur en op zaterdagen op afspraak.
Meer informatie: architectuurprijsalmere.nl
Artikel geplaatst op: 02 oktober 2018 - 13:58

Gerelateerd

Delen