Waterlandseweg vanwege heiwerkzaamheden afgesloten

ALMERE - Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit geldt ook voor het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. De komende periode worden hier heiwerkzaamheden uitgevoerd. Voor de veiligheid van de wegwerker en de weggebruiker wordt tijdens het werk de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 geheel of gedeeltelijk afgesloten.
Om de hinder voor het verkeer te beperken vinden de werkzaamheden en afsluitingen in de avond en nacht plaats.
De Waterlandseweg is op maandag 27 en dinsdag 28 november in beide richtingen dicht tussen 20.00 en 6.00 uur op. Ook in het weekend van vrijdag 1 december 20.00 uur tot maandag 4 december 6.00 uur is de weg dicht. Tijdens dit weekend wordt het tussensteunpunt van het viaduct gebouwd. Hiervoor zijn geen heiwerkzaamheden nodig.
Om van de ene naar de andere kant van de snelweg te komen (Stad naar Haven en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6).
De Waterlandseweg is vanuit Stad richting Zeewolde, tussen 20.00 en 6.00 uur, afgesloten op donderdag 23 en vrijdag 24 november, woensdag 29 en donderdag 30 november en maandag 4 en dinsdag 5 december.
Om van Almere Stad richting Zeewolde te komen, kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4).
Artikel geplaatst op: 10 november 2017 - 12:28

Gerelateerd

Delen