Nieuwe keuken Jongerencentrum Place2B feestelijk geopend

MOLENBUURT – De jongeren van het jongerencentrum Place2B kunnen vanaf nu samen gezonde maaltijden bereiden en gezamenlijk eten. Het jongerencentrum kreeg namelijk een nieuwe keuken. Wethouder René Peeters opende de nieuwe keuken en de vernieuwde chillruimte donderdag officieel.
Met het doorknippen van een lint opende wethouder René Peeters de nieuwe keuken van jongerencentrum Place2B officieel. (Foto: Fred Rotgans)

De verbouwing kwam tot stand dankzij jongeren en vrijwilligers, onder begeleiding van het jongerenwerk van De Schoor. De jongeren en vrijwilligers hielpen de afgelopen weken bij de verbouwing. Zij hebben de ruimte eigentijds, kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk ingericht. De nieuwe keuken biedt de vrijwilligers nu de mogelijkheid om samen met jongeren gezonde maaltijden te bereiden en gezamenlijk te eten. Omdat de jongeren veel zelf hebben bedacht en gedaan, voelen zij zich ook verantwoordelijk voor hun eigen plek, Jongerencentrum Place2B.
Na de opening is Place2B weer open en zijn alle jongeren in de leeftijd 10 tot en met 27 jaar uit Almere welkom. Wekelijks organiseren de jongeren samen met de jongerenwerkers diverse leuke activiteiten. Meer informatie: www.place-2b.nl
Artikel geplaatst op: 10 februari 2017 - 12:34

Gerelateerd

Delen