Nieuwe meubels ondanks de crisis bij Nivo Wonen & Slapen

BUITEN CENTRUM – Wie nieuwe meubels nodig heeft, maar niet direct het hele aanschafbedrag kan betalen kan terecht bij Nivo Wonen & Slapen. Dit kleine zelfstandige familiebedrijf biedt bij aanschaf van meubels de koop in termijnen aan en vraagt hiervoor geen rente.
“Wij staan voor service en transparantie”, aldus Patrick Nipperus van Nivo Wonen & Slapen. “Zo worden er bij ons geen fietsen, tv's of brommers weggegeven maar streven wij altijd om voor de klant de beste prijs aan te bieden. Wij werken samen met bijna alle grote meubelfabrikanten zodat wij bijna altijd het door een klant gezochte meubelstuk kunnen leveren. Bij boxsprings en massief houten meubelen is zelfs maatwerk mogelijk door een van onze eigen meubelmakers.”
Iedereen die nieuwe meubels nodig heeft is van harte welkom om eens langs te komen in het kleine meubelbedrijf. De winkels van Nivo Wonen & Slapen zijn te vinden in wooncentrum DoeMere aan de San Franciscostraat 40 en Miamistraat 64. Meer informatie: www.nivo-wonen.nl.
Nivo Wonen en Slapen in DoeMere biedt bij aanschaf van meubels de koop in termijnen aan en vraagt hiervoor geen rente. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Artikel geplaatst op: 16 april 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen