Bouw wat u wilt. In Almere

ALMERE - Bestaande huizen staan er genoeg te koop. Maar er klopt altijd wel iets niet, herkent u dat? De tuin is te klein, het huis te duur, de stijl niet uw smaak of het is een paleisje in de verkeerde buurt. En misschien wilt u wel gewoon een vrijstaande woning met rondom tuin. Dat kan in Almere. Daar kunt u bouwen wat u écht wilt op een eigen kavel.
In Almere kunt u bouwen wat u écht wilt op een eigen kavel. (Foto: Gerard van Hees)

Almere heeft veel ruimte. De bouwgrond is betaalbaar zodat u meer geld overhoudt: voor een groter huis of grotere tuin. Kavels zijn er in alle soorten en maten. Aan de oostkant van Almere ligt stadsdeel Almere Hout met de wijken Nobelhorst en Vogelhorst, op hooguit 15 minuten rijden van het Gooi en het stadshart van Almere.
Het nieuwe stadsdorp Nobelhorst groeit buurt voor buurt. Nobelhorst staat voor dorps wonen rond een dorpskern met brink, duurzaam en eigen initiatief. Via de buurtcoöperatie bepaalt u mee hoe u uw buurt inricht. Bouwkavels zijn er van 151 tot 500 m2, vanaf € 49.000.
Vogelhorst heeft ruime kavels omgeven door uitgestrekte velden en bos. Kernwoorden zijn: groen, rust en privacy. De wijk ligt achter stadslandgoed De Kemphaan en naast de 18-holes golfbaan. De ruime kavels variëren van 500 tot 1000 m2, prijzen vanaf € 197.000.
Echt ruim bouwen kan in Overgooi, een chique villawijk met brede lanen en rustige woonstraten, pal achter de dijk van het Gooimeer. Omgeven door een groen polderlandschap en bos. De kavels zijn groot of zeer groot: van 1.500 tot 2.500 m2, prijzen vanaf € 433.000.
Het kán in Almere. Meer informatie: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl of bel met de Kavelwinkel: 036-5338383.
Artikel geplaatst op: 16 april 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen