Almeerse Charine overweldigd door reacties op exit uit The Voice

ALMERE – De 16-jarige Charine Eyny uit Almere is overweldigd door alle reacties in de media en op social media na haar exit uit The Voice of Holland afgelopen vrijdag. Haar optreden in The Knockouts werd beloond met een staande ovatie en coach Lil' Kleine sprong van enthousiasme fluitend en applaudisserend uit zijn stoel. Toch nam hij het Almeerse zangtalent niet mee naar de live shows, wat hem op veel kritiek van de kijkers kwam te staan.

Videostill The Voice of Holland, RTL4.

 

Charine laat in een reactie op Instagram weten overweldigd te zijn door alle commotie die is ontstaan. “Ik heb zó veel lieve reacties gekregen. Niet normaal, zo hartverwarmend! Dit komt echt bij mij binnen”, schrijft de Almeerse. “Ik heb een top tijd gehad bij The Voice. Ik heb heel veel geleerd en allemaal lieve muziekvrienden gemaakt met wie ik hopelijk nog lang contact houd.” 

 

Charine zong het nummer ‘Writings On The Wall’ van Sam Smith. “Dit is het juist liedje, op het juiste moment, op de juiste plek. Op deze krachtbron kun jij heel ver komen, dit was echt heel goed”, sprak gastcoach Marco Borsato. Ook haar coach Lil’ Kleine had alleen maar lovende woorden: “Dit is zó goed! Ik ben echt dankbaar dat je in mijn team zit!” Toch moest Charine op de valreep het veld ruimen en mist zij op een haar na de liveshows.

 

De Almeerse zegt het wel heel jammer te vinden als alle positieve reacties op haar optreden ten koste zouden gaan van Danilo. Veel kijkers vonden dat niet hij, maar Charine door had moeten gaan naar de liveshows. “Hij doet ook gewoon zijn best en werkt, net als alle kandidaten keihard aan een mooie carrière in de muziek.” 

Het jonge zangtalent heeft zich in elk geval positief in de kijker gespeeld. “Er komt op dit moment van alles op me af en dat ga ik eerst maar even rustig bekijken, zodat ik weloverwogen beslissingen kan nemen voor de toekomst.” 

 

Kijk hier het optreden van Charine terug.

Artikel geplaatst op: 27 januari 2020 - 16:34

Gerelateerd

Delen