Koninklijke Visio breidt uit naar Almere

STAATSLIEDENWIJK – Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen in Huizen, breidt uit naar Almere. Het instituut betrekt twee ruimte in gezondheidscentrum de Driehoek.


Bij Visio leefde al langer de wens om de dienstverlening in Flevoland uit te breiden. In de Driehoek beschikt het instituut over twee ruimtes. Die zijn te gebruiken voor andere ICT-training, gesprekken met maatschappelijk werk en/of training van een ergotherapeut . Ook is het mogelijk om een (intake) gesprek op deze locatie te laten plaatsvinden. 


Inloopbijeenkomst

De opening van de nieuwe locatie wordt gevierd met een feestelijke inloopbijeenkomst op vrijdag 17 januari van 10.30 tot 14.00 uur.
Wie nieuwsgierig is naar het werk van Visio is van harte welkom. Zo is het onder meer mogelijk om met een VR-bril te ervaren wat het beeld is van een slechtziende. Ervaringsdeskundige en professionals zijn aanwezig om in gesprek te gaan over wat allemaal wél kan. Iedereen is welkom, aanmelden is gewenst. Gezondheidscentrum De Driehoek is te vinden aan de Allendestraat 42 in de Staatsliedenwijk.

Artikel geplaatst op: 07 januari 2020 - 11:50

Gerelateerd

Delen