Twee nieuwe busjes voor Dilligence Almere

ALMERE – De stichting Dilligence heeft, dankzij een aantal royale giften, twee nieuwe personenbusjes kunnen aanschaffen voor ouderenvervoer. De oude busjes waren tien jaar oud en afgeschreven. Binnen afzienbare termijn zullen beide gloednieuwe 9-persoons vervoersbusjes de weg op gaan.

Foto: aangeleverd


De stichting Dilligence zorgt voor het gezamenlijk vervoer van ouderen naar musea, markten of tuincentra. Belangrijk is dat men gezellig samen met andere mensen iets onderneemt, waardoor het gevoel van eenzaamheid wordt voorkomen of beperkt. Behalve deze uitjes coördineert de Stichting ook de uitleenpunten voor de scootmobielen in Almere.
De stichting is alle gulle gevers bijzonder dankbaar. Onder meer het Oranje Fonds, Stichting R.C. Maagdenhuis, Brentano’s Steun des Ouderdoms en gemeente steunden de stichting. Ook kwamen er bijdragen van de serviceclubs Rotary Club Almere en Inner Wheel 't-Gooi-Almere. Tot slot kwam een belangrijke donatie uit het giftenpotje ‘Vrienden van De Diligence’ waardoor, mede door de goede samenwerking met Het Nationaal Ouderenfonds, twee nieuwe busjes aangeschaft kunnen worden.

Artikel geplaatst op: 17 juli 2019 - 16:19

Gerelateerd

Delen