Open Huis bij metamorfose uitvaartcentrum Haven 

HAVEN - Het Uitvaartcentrum in Haven is na een flinke metamorfose weer klaar voor de toekomst. Het interieur van het karakteristieke, witte gebouw aan de Oosterdreef is helemaal opgefrist en heeft een aantal nieuwe faciliteiten gekregen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de Open Dag op zaterdag 22 juni van 12.00 - 15.00 uur.

Foto: aangeleverd


Het kleinschalige uitvaartcentrum ligt in een rustige omgeving in het oudste stadsdeel. Vanuit de aula hebben bezoekers uitzicht over de begraafplaats en de omringende natuur. Het uitvaartcentrum biedt mogelijkheden voor opbaring, rouwbezoek en condoleance en uitvaartplechtigheden. Ook verzorging van de overledene door de familie en rituele bewassing zijn mogelijk. Nieuw is de mogelijkheid om op ieder gewenst tijdstip afscheid te nemen van een overleden dierbare. Een van de twee rouwkamers is omgevormd tot een zogenaamde 24-uurs suite. Met een pasje kunnen nabestaanden de overledene 24 uur per dag bezoeken. De kamer is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de overige vertrekken zoals de koffiekamer en de ruimte waar de laatste verzorging plaatsvindt, zijn opgefrist en kregen een nieuwe vloer, een schilderbeurt en nieuw meubilair.

Open Huis
Uitvaartcentrum Almere Haven organiseert zaterdag 22 juni tussen 12.00 en 15.00 uur een Open Huis. Belangstellenden zijn aan de Oosterdreef 15 in Haven welkom voor een rondleiding voor en achter de schermen. Alle ruimtes zijn toegankelijk. Bezoekers kunnen aan de medewerkers vragen stellen over alle facetten van de uitvaart, van opbaring en afscheidsceremonie tot condoleance. Ook staat voor de bezoekers een hapje en een drankje klaar.

Kruidenwijk
In verband met de verbouwing van Crematorium Almere in de Kruidenwijk, zijn alle plechtigheden tot en met de maand juli in het Uitvaartcentrum in Haven. Meer informatie over de heropening in september volgt later.

Artikel geplaatst op: 18 juni 2019 - 07:55

Gerelateerd

Delen