Tulpenroute Flevoland is geopend

FLEVOLAND – De vijfde editie van de Tulpenroute Flevoland is geopend. Liefhebbers uit binnen- en buitenland kunnen genieten van de kleurrijke tulpenvelden en de vele activiteiten langs de routes in Dronten, Lelystad en Zeewolde.
(Foto: Gerdien Vrolijk)

De afgelopen vijf jaar is Tulpenroute Flevoland een evenement geworden met zo’n 50.000 bezoekers en is het van één naar drie gemeenten uitgebreid. Met nu 400 km bewegwijzerde routes (een wandel-, vier fiets- en drie autoroutes) en een eigen krant, die huis-aan-huis is verspreid in de drie gemeenten.
Dit jaar worden er veel activiteiten langs de routes georganiseerd. Je kunt tulpen plukken in pluktuinen, klimmen en klauteren, een ijsje eten, een kijkje nemen in een koeienstal, of met de step, scooter of oldtimer langs de tulpenvelden gaan. "We verwachten ook dit jaar weer veel bezoekers. De tulp is voor ons het middel om mensen ons prachtige buitengebied te laten zien", zegt Coby Dekker – van den Berg.
Tulpenroute Flevoland duurt tot en met 5 mei. Kijk voor de routes, activiteiten of achtergrondinformatie over tulpen op www.tulpenrouteflevoland.nl.
Artikel geplaatst op: 15 april 2019 - 09:08

Gerelateerd

Delen