Après-ski Run, 2 februari 2019, Almere Haven
Start2Finish introduceert Après-ski Run in Haven

HAVEN - Het concept is nieuw en nog niet eerder vertoond in Almere: op 2 februari 2019 organiseert Start2Finish een Aprés-ski Run in Almere. Een avondloop in en rondom Almere Haven die vooral focust op gezelligheid, sfeer en zelfs een spectaculaire afterparty. Met de komst van de Après-ski Run, verdwijnt de KidneyRun.
“We wilden eens een andere kant op", aldus organisator Jefry Visser. ,”Maar daarbij hebben we gekeken naar wat onze deelnemers graag willen. Natuurlijk willen ze hardlopen, maar ze zijn ook op zoek naar een extra stukje beleving. Naar gezelligheid en sfeer. Dat is dus ook precies wat we met de Aprés-ski Run zullen brengen", legt Visser uit die samen met zijn team ook wedstrijden als De 30 van Almere, DUIN Triathlon & Duathlon, de Tijdrit Almere en de Halloween Run organiseert
Routes

De Aprés-ski Run wordt in de avond gehouden en het loopparcours voert door Almere Haven en over de Gooimeerdijk. Lopers kunnen kiezen uit een 1.25 kilometer (kids), 2.5 kilometer (kids), 5 of 10 kilometer. Alle routes zijn vernoemd - wintersporters zullen dit herkennen - naar een bepaalde piste. De KidsRuns zijn verdeeld in een Jugendpiste Grün (groen: 1.25 kilometer) en Jugendpiste Blauw (blauw: 2.5 kilometer). De 5 en 10 kilometer luisteren respectievelijk naar de namen Übelkeitpiste (rood) en Kopfschmerzpiste (zwart). "Ludieke namen om de verbinding met het wintersporten en natuurlijk Après-ski te leggen", aldus Visser.
Après-ski

Op en langs het parcours zal er ook genoeg verbinding worden gemaakt met Après-ski. Bijvoorbeeld met sfeervolle lichten, maar minstens zo erg met DJ's, een dweilorkest en andere muziek langs de looproutes. "En na afloop hebben we een knallende afterparty. De Glühwein en flugeltjes staan klaar. We willen het echte Après-ski gevoel creëren."
Inschrijven via: https://start-2-finish.nl/apresskirun/ (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 14 december 2018 - 08:30

Gerelateerd

Delen