Creatieve Kerst op De Kemphaan

HOUT – Kerst op De Kemphaan op zondag 16 december is geen traditionele kerstmarkt met kraampjes. Het is een sfeervolle middag, van 14.00 tot 18.00 uur, georganiseerd door Stad & Natuur waarbij de creatieve invulling, kerstspel en kerstmuziek aan bod komen.
In de schaapskooi wordt het kerstverhaal van de herbergier die maar niet in slaap komt opgevoerd door Gerard Poot en Theaterschool Almere. (Foto: Jorn van Eck)

Voor kinderen zijn er heel veel workshops, van een eigen kaars maken, een kerstboom timmeren tot een engel vilten of een kaarsenstrandaard solderen. Wie gek is op LEGO kan meebouwen aan een winters landschap van LEGO. Wie van al dat knutselen honger krijgt kan een stokbroodje bakken boven het houtvuur.
In de schaapskooi wordt het kerstverhaal van de herbergier die maar niet in slaap komt opgevoerd door Gerard Poot en Theaterschool Almere. Op het landgoed loopt het Dickenskoor van de X-mascompany rond. Traditioneel gekleed brengen zij de meest mooie kerstliederen ten gehore. Samen kerstliedjes zingen kan ook. Paul Macco en Renée Weder nemen hun piano en klarinet mee. Om gezellig samen, bij de kerstboom in het gebouw van Stad &Natuur kerstliedjes te zingen.
Meer informatie en kaartjes via: www.stadennatuur.nl.
Artikel geplaatst op: 11 december 2018 - 11:51

Gerelateerd

Delen