Leentablets voor patiënten Flevoziekenhuis

STAD CENTRUM – Patiënten van de verpleegafdelingen van het Flevoziekenhuis kunnen vanaf nu een tablet lenen. Via de Flevo Gastvrij app die op de tablet geïnstalleerd is, kunnen zij tv kijken, radio luisteren, spelletjes spelen en surfen op het internet. Daarnaast vinden ze in de app praktische informatie over hun verblijf op de verpleegafdeling.

De app Flevo Gastvrij is ook te downloaden via de App Store en Google Play en zo te gebruiken op een zelf meegebrachte smartphone of tablet.
Voor het lenen van een tablet kan de patiënt op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur terecht bij mijnInfopunt, direct naast de hoofdingang van het ziekenhuis. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en na het invullen en ondertekenen van een bruikleenovereenkomst, krijgt de patiënt de tablet mee.
Na inleveren bij ontslag van de patiënt wordt de tablet teruggezet naar de fabrieksinstellingen en gereinigd volgens het schoonmaakprotocol. De tablet is daarnaast technisch zo geprogrammeerd dat deze onbruikbaar is buiten de muren van het ziekenhuis.
Artikel geplaatst op: 29 november 2018 - 14:19

Gerelateerd

Delen