Vrijwilligers in het middelpunt tijdens Nationale Vrijwilligersdag

ALMERE - In Almere zet één op de drie mensen zich belangeloos in voor een ander. Voor al deze vrijwilligers heeft het Expertisecentrum Vrijwillige Inzet van de VMCA op 7 december, tijdens Nationale Vrijwillgersdag, allerlei activiteiten georganiseerd om hierbij stil te staan en hen te bedanken voor alles wat zij het hele jaar doen.

Vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zijn vrijwilligers van harte welkom voor een kopje koffie, taart en een gezellig gesprek met andere bezoekers bij de Vrijwilligers Vacaturebank aan de Wagenmakerbaan 43. Het is een vrije inloop dus iedereen kan gewoon binnenlopen.
Voor alle vrijwilligers die van voetbal houden, of gewoon nieuwsgierig zijn naar het reilen en zeilen bij een professionele voetbalclub is er van 9.30 tot 13.30 uur een rondleiding met lunch bij het voetbalstadion van Almere City FC adres toevoegen. Er is plek voor 40 deelnemers. Wie hier aan wil deelnemen kan zich opgeven bij n.peper@vmca.nl. Doe dit uiterlijk 6 december in de ochtend. Hierbij geldt wel: op is op.
Voor mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen maar nog niet weten wat het precies inhoudt en wat er allemaal mogelijk is, is er van 9.30 tot 11.00 uur een informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk. Opgeven kan via: vrijwilligersacademie-almere.nl
De VMCA wenst alle vrijwilligers een fijne Nationale Vrijwilligersdag op 7 december.
Artikel geplaatst op: 29 november 2018 - 12:09

Gerelateerd

Delen