Hinder door werkzaamheden knooppunt Almere

ALMERE – De komende dagen is er weer verkeershinder op de A6 vanwege werkzaamheden voor het knooppunt Almere.

 

 

•             In het weekend van vrijdag 22 juni tot maandag 25 juni is de verbinding vanaf de A27 naar de A6 richting Almere en Amsterdam dicht;

•             In het weekend van vrijdag 29 juni tot maandag 2 juli is de verbinding vanaf de A27 naar de A6 richting Almere en Amsterdam dicht;

•             In het weekend van vrijdag 29 juni tot maandag 2 juli is de verbinding vanaf de A6 komende uit Lelystad richting de A27 in de nacht dicht.

Rijkswaterstaat verbreedt de A6 bij Almere naar vier rijstroken per rijrichting. Om het knooppunt Almere goed aan te laten sluiten op deze nieuwe rijstroken heeft aannemer Parkway6 de afgelopen maanden bestaande wegen verlegd en nieuwe wegen aangelegd. De komende periode gaat Parkway6 deze nieuwe en verlegde wegen op en rond het knooppunt Almere stap voor stap in gebruik nemen. Deze werkzaamheden veroorzaken hinder voor de weggebruiker:

Nieuwe verkeerssituatie

Vanaf maandag 2 juli 5.00 uur geldt er een nieuwe verkeerssituatie aan de noordkant van het knooppunt Almere . Het verkeer komende uit Lelystad richting de A27 moet hier voortaan links in plaats van rechts aanhouden. Verkeer komende uit Lelystad richting Almere en Amsterdam moet voortaan rechts uitvoegen en gaat om het knooppunt heen. Het verkeer rijdt hier op de toekomstige parallelrijbaan. Dit is een tijdelijke situatie totdat ook de hoofdrijbaan gereed is.

Artikel geplaatst op: 21 juni 2018 - 15:15

Gerelateerd

Delen