Almeerse schrijft een bundel vol ‘liefdevolle wijsheden en ervaringen’

ALMERE – De Almeerse Josephine van den Berg schreef het boek ‘Dagelijkse kost’, een boek met wijsheden en ervaringen. Ze serveert de lezer een ‘gerecht’ voor verschillende situaties, met liefde als onderwerp. Liefde voor het leven, liefde voor elkaar en liefde als steun in moeilijke situaties.

Dagelijkse kost is een warm en inspirerend boekje. (Foto: aangeleverd)

 

Josephine van den Berg is intuïtief schrijfster. De gedichten en verhalen in het boek waren in eerste instantie bedoeld voor mensen die met hun persoonlijke verhaal of vraag bij haar kwamen. Nadat zij hun verhaal vertelden, kreeg de schrijfster intuïtief ('vanuit het universum') informatie door, die ze op heldere wijze verwerkte in haar teksten. Na weglating van persoonlijke details zijn deze verhalen en gedichten gebundeld.

Het boekje bestaat uit 47 gedichten en verhaaltjes. ‘De stijl is helder en eenvoudig, waardoor het prettig leesbaar wordt. De schrijfster benadert het onderwerp 'liefde' als een op zichzelf staande kracht waarmee de persoon een relatie aan kan gaan. Liefde wordt dan iets dat je toe kunt laten en voor je kunt laten werken. Een warm en inspirerend boekje.’

 

‘Dagelijkse kost’ is voor 13,50 euro verkrijgbaar in alle boekhandels. In Almere bij boekhandel Stumpel, Bruna in Parkwijk en Muziekwijk en de Natuurwinkel Almere. Ook is het te bestellen via bol.com. ISBN: 978-94-6365-022-9.

Artikel geplaatst op: 06 juni 2018 - 17:48

Gerelateerd

Delen