JOVD Flevoland kiest beste jonge ondernemer

ALMERE - De Flevolandse afdeling van de JOVD wijst vrijdag 25 mei de Jonge Flevolandse Ondernemer van het jaar aan. Samen met Places to Work organiseert de jongerentak van de VVD deze verkiezing voor de vijfde keer.
“We organiseren deze verkiezing om jonge Flevolandse ondernemers in het zonnetje te zetten”, zegt voorzitter Rik Nijhuis. “Zij zijn degenen die Flevoland tot een mooie en kansrijke provincie maken voor alle jongeren.”
De jonge liberalen zijn specifiek op zoek naar ondernemerstalent onder de dertig jaar met een bedrijf dat ook maatschappelijk betrokken is. De prijs werd eerder gewonnen door succesvolle bedrijven als Huiswerkschool Almere en MediaMere. Rik Nijhuis: “Ondernemers doen vooral mee voor de eer, maar we hebben natuurlijk ook een kleine prijs voor de winnaar. Die houden we nog even geheim.”
De sluitingsdatum voor het nomineren van getalenteerde jonge ondernemers is al voorbij. Vijf van de genomineerde kandidaten mogen op 25 mei hun bedrijf pitchen voor een vakjury van ondernemers. Dat gebeurt vanaf 20.00 uur in Places to Work aan de Wisselweg 33.
Artikel geplaatst op: 21 mei 2018 - 14:12

Gerelateerd

Delen