Ferry Huurman wordt nieuwe directievoorzitter Rabobank Almere

ALMERE – Ferry Huurman treedt per 1 juni aan als nieuwe directievoorzitter bij Rabobank Almere. De Raad van Commissarissen heeft besloten Huurman aan te stellen als opvolger van Ugur Özcan.
Ugur is door de Raad van Bestuur van Rabobank gevraagd de overstap te maken naar het hoofdkantoor in Utrecht in de functie van directeur Sales (Business Clients). “Het is niet makkelijk nu al afscheid te nemen van deze jonge en sterke bank en de fijne collega’s, samenwerkingspartners en klantrelaties in Almere”, aldus de aftredende directievoorzitter. Hij blikt terug op een mooie tijd. “Ik heb op mijn oranje schoenen mooie stappen gezet en de rest van Nederland de kracht van Almere kunnen tonen. Mijn ervaring hier neem ik mee naar mijn nieuwe uitdaging. Namelijk het begeleiden van de transitie naar de bank van de toekomst.”
Marion Hoogendijk-Koppelaar, voorzitter Raad van Commissarissen: “Wij zijn Ugur dankbaar voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan Rabobank Almere en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie. In de persoon van Ferry Huurman hebben wij een uitstekende opvolger kunnen benoemen. Zijn schat aan kennis, zijn jarenlange ervaring binnen de Rabobankorganisatie en zijn prettige, open houding, maken Ferry tot een passende leider in deze dynamische tijden. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”
Artikel geplaatst op: 14 mei 2018 - 10:59

Gerelateerd

Delen