Open NK Poker bij Almere City

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – In het gebouw van Almere City FC aan de Competitieweg 20 is donderdag 24 mei een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Verspreid over heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open NK Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.
De winnaar van het ONK Poker van vorig jaar is Ronald Marcus uit Amersfoort. (Foto: aangeleverd)

De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van Almere te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Almere’ dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale.
Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.
Laagdrempelig

Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker: “Door mee te doen krijgen deelnemers niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen.”
De wedstrijd begint om 19.00 uur. Meedoen kost 12,50 euro en inschrijven kan via www.onkpoker.nl.
Artikel geplaatst op: 15 mei 2018 - 13:14

Gerelateerd

Delen