Internet of Things-evenement in WTC

STAD CENTRUM – The Things Network (TTN) Flevoland organiseert donderdag 24 mei het Internet of Things (IoT)-evenement ‘Connected Almere’ in het WTC Almere. Het WTC is te vinden aan de P.J. Oudweg 4.


Door een aantal bekende sprekers, waaronder Wienke Giezeman – oprichter The Things Network, wordt er uitgelegd hoe IoT kan worden toegepast en wat dit voor onze toekomst kan betekenen. Hoe werkt het? Wat kunnen we ermee? Wat zijn de financiële voordelen? Met een dagvullend programma van lezingen en workshops kan iedereen met interesse, maar weinig (technische) kennis, zich verdiepen in de wereld van IoT.

The Things Network Flevoland


Het evenement wordt georganiseerd door The Things Network Flevoland (stichting Omnia Connexa Flevo). Een stichting met als doel het stimuleren en promoten van een open en gratis Internet of Things-netwerk en bijbehorende toepassingen in Flevoland. De aanleiding is de uitrol van het gratis stads-dekkende netwerk in Almere waar de stichting zich het afgelopen jaar voor heeft ingezet.
Tijdens de lunch en tussen de lezingen door is er de mogelijkheid om kennis te maken met experts.
De sponsoren van het evenement maken het mogelijk dat het voor een gelimiteerd aantal deelnemers gratis te bezoeken is. Meer informatie over het evenement of kaarten zijn te vinden via: http://ttn-flevoland.nl/connected-almere

Artikel geplaatst op: 24 april 2018 - 15:39

Gerelateerd

Delen