Paasnestje maken in de bieb

STAD CENTRUM – Atelier Zoo Creatief gaat maandag 2 april, Tweede Paasdag, met kinderen vanaf 4 jaar aan de slag om een eigen paasnestje te maken. Om 15.00 uur is er een theatervoorstelling voor kinderen van 3 jaar en ouder. Beide evenementen zijn in de bibliotheek aan het Stadhuisplein.
Kinderen kunnen op Tweede Paasdag een paasnestje maken. (Foto: Shutterstock)

Kinderen kunnen aan de slag met een bakje en dat versieren met gekleurd papiergras of stro, plastic eitjes, stiften, glitters. Zo wordt het helemaal hun eigen paasnestje. Meedoen kost 2,50 euro en het duurt van 13.30 tot 14.30 uur.
Om 15.00 uur is er in de nieuwe zaal de jeugdtheatervoorstelling 'Nest' (3) te zien. De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen wormen en vliegen kan het al helemaal niet. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind?
Kaartjes kosten 6 euro voor leden, 8 euro voor niet-leden.
Artikel geplaatst op: 26 maart 2018 - 16:26

Gerelateerd

Delen