Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Tweedehands spulletjes bij Lenterommelmarkt buurtcentrum

WATERWIJK – Een verscheidenheid aan spullen en kleding is zondag 25 maart, van 11.00 tot 15.00 uur, te vinden op de rommelmarkt in buurtcentrum De Draaikolk.

Aan de bar is er de mogelijkheid om een hapje en/of een drankje te nuttigen tijdens de rommelmarkt. Het reserveren van een tafel kan via e-mail naar bcdraaikolk@gmail.com. Hierbij is het belangrijk om duidelijk de gewenste maat tafel aan te geven. Per grootte zijn er maar een beperkt aantal tafels beschikbaar. Er geldt een maximum van twee tafels per persoon.
Buurtcentrum De Draaikolk is te vinden aan de Lekstraat 2.
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 16:33

Gerelateerd

Delen